15 april 2008

Pig Destroyer News 15.4.2008

Pred leti se je na slovenski spletni medijski sceni pojavil Tine Strela. Pri gledalcih je bil deležen precej podpore, zato so se izdelovalci lotili novega projekta z naslovom "PDN news". Podrobnosti se najde na njihovi spletni strani (pomagaj si z googlom), jaz pa sem bil en izmed (mnogih)prvih, ki so si lahko ogledali prvo javno predvajanje.

Naj povem da je zadeva vredna ogleda, avtorji so nas kar dobro nasmejali, tudi z blooperji in svojimi komentarji/odgovori po filmu. Zanimivo pa je, da so očitno pričakovali okoli 30 ljudi, saj so nas pričakali v temu primerni predavalnici. In ker je rahlo neizvedljivo stlačin 300 ljudi v tak prostor, smo se preselili v verjetno največjo predavalnico, kar jih premore FDV. No pa še posnetek, še preden se je predavalnica napolnila:



Ter nekoliko bolj kvaliteten prispevek (vest.si):



P.S.: Predavalnica 1 ima čudne vrteče stole.

3 komentarji:

M_S pravi ...

teli stoli mi sploh niso všeč. na ekonomski majo enake in že na informativcu se nism glih udobn počutu. je pa res, da če ti je dolgčas se lahko fajn okol vrtiš :D

Calypsso pravi ...

wtf kaj je ta ovca tip k neki bere??? S čem ma to že veze :/

Anonimni pravi ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.