16 julij 2008

Misija uspešna

Izpiti so se po čudežu res izšli. Sicer sem pretiraval, ko sem napovedal zadnji izpit vsaj 9. Sej 7 je tudi lepa ocena :D Časa sem imel sicer dovolj, ampak snov je zame tako neprebavljiva, da je bil plod dveh tednov učenja komaj pozitiven pisni izdelek. Je pa treba upoštevat ta dva tedna, da sem se učil vsak drug dan okoli eno uro. Več ni šlo. Sej predmet sam je še kar zanimiv, ampak učenje je nekaj drugega.

Sicer pa sta za mano dva precej naporna dneva. V ponedeljek sem moral že navsezgodaj ob 8 na izpit, potem sem čakal dve uri in pol, da sem zvedel, da moram čez 3 ure na ustni del izpita. Za tem sem dostavil Urši denar za skok s padalom, ki bo naslednji petek :) Treba pa je bilo še dotočit bencin v avto, ker me je naslednji dan čakalo 400 km vožnje. V Baško in nazaj. Ko je bil kamp postavljen sem se odpravil enemu mescu miru naproti. Dva tedna sam doma in zatem dva tedna morja :)

Prav nenavaden občutek... brez šolski obveznosti. Prvič po 4 letih faksa. Kar nekako zmeden sem. Poleg tega da sem po mnogih letih sam doma. Kot da sem skočil v paralelno vesolje v popolnoma drugo življenje. Mam pa vseeno polno opravkov. Danes sem si skoraj do konca uredil indeks - še profesor Vesnaver se mi mora podpisati (kdorkoli že on je). Čez eno uro grem kosit travnik. Potem bom pa verjetno počival v obliki buljenja v računalnik. Povsem brez energije sem. Jutri bo pri Tjaši verjetno piknik. V petek ima Neja rojstni dan, v soboto pravi bog počiva v nedeljo pa gre z Maticem spet v hribe s kolesom :) Za naslednji teden pa še nimam načrtov, razen izleta v slovensko nebo, treba pa bo tudi nabavit vse za na morje. Verjetno pride v poštev še dodatna MTB tura in še en piknik :)

Ni komentarjev: