06 september 2006

Katarina in sveti Jakob

Uf... če to ni bil ubijalski dan. Lepo spim in uleti mtka v sobo: "zmrzovalno boš mogu pomagat nest!", "kaj, zakaj, kdaj..?", "ja boris ne more k prav da ga hrbet boli" right... No sej pol sm bil v pripravljenosti da bojo prpelal skrinjo, na srečo so jo tud do gor nesl. Pol smo premikal ta staro skrinjo in prelagal stvari vn in not, men je pa počas zmankoval cajta. Hitr sm skoču do obeh faksov da sm uredil kar se je dalo, nakar še v trgovino po visokoenergetska živila :D Ja rabu sm mal poživil, ker nism glih v najbolši kondiciji in potem hitr na kolo novim (u bistvu starim) podvigom naproti. Kot ponavadi sm spet mal zalutu, ampak nism se rabu nč vračat nazaj ker sm pravilno pršu. U bistvu sm šu po bližnci, ampak je bla grda makedamska cesta tko da ni blo nč s podiranjem hitrosti. Blo je zelo naporno in na določenih odsekih sm mogu počivat na 50 metrov :O No kot celota mi je kr hitr minil. Števc je na konc kazu 40 prevoženih kilometrov v času 2 ure in 44 minut. Dejansko sm pa z odmori porabu še eno uro več.
Aja skor bi pozabu! Dve srni sta mi prečkali pot :) kok je blo pa to lepo. In to na istem mestu kjer sm lani skor povozu veverco :D
Da pomislm, zihr je blo še kej omembne vrednega hm... jah nč, res sm ful uživu, škoda k ni bil cel poletje tak. No pa še kkšna slikca:


Pogrešam Katjo <3

Ni komentarjev: