15 maj 2008

Toško čelo še vedno strmo

Danes sem se že navsezgodaj usedel na kolo. Ob 11:15 :D Glede na to, da sem vstal kake pol ure pred tem, je to še dokaj zgodno.

Prvo kar me je razveselilo ko sem se zvalil iz postelje je bilo sonce in jasno nebo. Zadnjih par dni je bila napoved za danes bolj slaba, zato sem bil prijetno presenečen. Hitro sem se nabasal z nekaj hrane in energijske pijače, nato pa oborožen z izotoničnim napitkom in čelado odskakljal po stopnicah. Kljub temu da sem pričakoval pretežno oblačnost, sem se malo namazal s kremo za sončenje, ker imam slabe izkušnje. In po mojem se je obrestovalo, saj je sonce zelo pripekalo! Vročina je bila zelo utrujajoča. Bolj poletna kot pomladna. Kakorkoli že, rezultati tega mini diagnostičnega testa so dobri. Vzpon mi ni bil pretirano naporen in še hitro je minil. Vmes sem se samo enkrat ustavil za minuto, da sem si zmeril pulz, ki je bil 140. Tudi proti koncu ni bil previsok, okoli 3 utripe na sekundo, torej 180. Gor pa sem prišel hitreje kot ponavadi. Tako da se mi obeta kar pestra sezona po mojem, ker me bo očitno (slaba) kondicija manj zadržavala. Čez kako leto pa itak kupim eno hudo mašino (čim lažjo) in potem bom sploh letel ko raketa 8)

Aja najhitreje sem pa šel danes 57 km/h.

4 komentarji:

M_S pravi ...

letos bo še naporn poletje :P

Anonimni pravi ...

ah...
sonce v hrbet, neskončen klanec pred sabo, 180 urtipa, jezik tolče po sprednjem kolesu, pot teče izpod čelade po čelu (ponavadi v oči)..
RAJ... kaj naj rečem =)
še posebej ko si se vračal?

Tim pravi ...

hehe ja res gre v oči :D

Sicer pa danes sem šel ponovno, da vidim kako bom zmogel in je bilo približno enako kot včeraj, le da sem šel danes dol 60 km/h.

Čelada pa najde svoje mesto šele ko pridem na vrh, ups ^^

Aja za prvo neznano turo pa sem si zbral bolj v tvojih koncih in sicer v okolici snežnika -> velika milanja.

Anonimni pravi ...

Jst bi te prehitela :P