02 april 2009

Post 1. april

Nategnit so me hoteli že navsezgodaj. Lepo spim, nakar zaslišim zvonec. Dvakrat. Nekaj sekund za tem pride en izmed staršev (ne vem kateri, bil sem zmeden od spanja) in reče: "Primož je pršu". Pa jim ni uspelo, takoj sem vedel da je finta. In sicer, Primož ponavadi ne pride nenapovedano, če že, pa po telefonu pokliče, sploh pa nikoli ne zvoni dvakrat. Drug razlog je pa ta, da so me s podobno zvijačo nekaj let nazaj prav pošteno zajebali. Bil je vikend in okoli 6. ali 7. ure so prav tako pozvonili in mi prišli v sobo povedati, da je prišel dedek in da moram dol. Podobne zadeve so bile takrat pri nas običaj, zato sem takoj skočil iz postelje in stekel po stopnicah do vhoda. Še dobro se nisem sploh prebudil in niti slučajno mi ni bilo jasno zakaj pred vhodom ni nikogar. Razgledam se na vse strani, nato pa še gor na balkon kjer vidim kako se mat in fotr zlobno krohotata. PRASICE!

Tega travmatičnega dogodka ne bom nikoli pozabil, zato me tudi ne morejo še enkrat na isto foro.

Sicer pa sem bil precej naiven danes. Primožu sem za sekundo verjel, da je res napihal 0,76 alkohola, ter Manci da je naredila izpit (kako naj pa jaz vem da to ni res :D). In na izklopu, da bodo plačevali moderatorje (končno bodo plačani za svoje bebasto delo brez konca, sem si mislil :D).

Ravnokar pa mi je fotr resno prišel povedat neprijetno novico (iz poročil), da bodo po novem vinjete tudi za kolesarje... hahahha FAIL XD (tole pišem na 1. april, ker kot sem povedal v prejšnjem prispevku, pozabim kaj se je dogajalo en dan nazaj)

In še pomembna novica: KONČNO SEM LAHKO NAROČIL OPTIKO!!!
Kar bi se moralo zgoditi že več kot eno leto nazaj. In potem še celo kolobocija pred kratkim (glej zapis "NESPOSOBNEŽI"). Ampak naj jim bo, telefoniral sem na njihovo glupo modro številko in na začudenje takoj dobil neko osebo ter se prav prijetno pomenil. Celo dan in uro priklopa so povedali. Vsaj nekaj da popravi ta grenak okus. Je pa res da so za 1€ podražili naročnino ter ukinili "4 mesece brez naročnine" (kar ni malo denarja = 108 €).

Za konec pa naj omenim, da sem se letos prav lepo pozabaval na račun drugih - 1. april pa to. Poleg spodnjega vpisa, ki je bil namenjen samo Lauri (in očitno Maticu :D), sem zvečer čisto slučajno dobil navdih, da bi lahko malo ponagajal sošolkam/cem. In sicer sem jih po mailing listi uspel prepričat, da pri nekem ne preveč priljubljenem predmetu pišemo izpit, kjer ga naj sicer sploh ne bi. Prav ponosen sem, da ni nihče ni podvomil v istovetnost posredovanega pogovora s profesorjem :D (no ja Sara je delno posumila). Skratka, vsi so bili ogorčeni, jaz pa sem smejal :P

Pred spanjem pa sem naletel na neko "storitev", ki ponaredi novico o poljubni osebi. Česar sem se poslužil, čisto mimogrede, brez resnejših namenov. Objavil na facebooku. Kar samo po sebi ni zanivo, dokler ne povem, da je ta novica bila nekoli sporne narave, govorila pa je o neki profesorici in kar je najhuje, ta novica je do nje prišla XD. Ampak kaj moremo, to je 1. april :P

In še res zadnja stvar, ki bi jo omenil, je podoknica sosedi. Sedim pred računalnikom nakar zaslišim "pevski zbor", ki je pred blokom prepeval pesem o čebelici Maji (očitno imam sosedo Majo)... svašta :D

Tole pisanje je utrudljivo. Imam namreč občutek, ko da sem veliko napisal.

Dež pada, moram se učit in pogrešam jo...

2 komentarja:

M_S pravi ...

če bi blo samo njej namenjeno ne bi tega JAVNO objavu :P jst pa itak vse pogledam :D

Lafri. pravi ...

ne bi melo tazga učinka, a veš...s tem mi je hotu pognat kri po žilah, ker je imo prov vedu, da se bom začela trest pa da mi bo iz ušes para ven uhajala :)